Primera Edició del Campus Europeu

Actualizado: 4 de sep de 2020Del 13 al 15 de Setembre, varis membres de JEF-Catalunya han organitzat el Campus Europeu 2019, organitzat amb JEF-Madrid, i al que val acudir varis socis de JEF-Espanya.

L'objectiu era reunir a tots els associats de les diferents seccions de JEF-Espanya per a continuar formant-se en qüestions europees i, de pas, celebrar l'Assemblea General per a la renovació de l'Executiva Nacional.


Després d'un passeig turístic per la Ciutat Vella i un sopar conjunt durant la tarda i nit del divendres, l'activitat va començar el dissabte al matí. En el Espai Jove La Fontana, va tenir lloc una formació encaminada a reflexionar sobre les estratègies més eficaces en matèria de political advocacy. A la tarda, es va celebrar l'Assemblea General de socis, es va aprovar l'informe de gestió de l'anterior Consell Federal i es va triar al nou òrgan directiu, encapçalat per Xesc Mainzer.


Ja en el matí del diumenge, i últim dia del campus, es va realitzar una acció de comunicació al carrer la fi del qual era informar els vianants sobre els avantatges de pertànyer a la Unió Europea o què fa el club dels Vint-i-vuit per tu, entre altres missatges, i atreure nous socis aJEF.


La trobada del cap de setmana va finalitzar amb un menjar en la qual tots els assistents es van acomiadar amb ganes d'organitzar més trobades d'aquest tipus.
#CampusEuropeu2019 #AssembleaGeneral #JEFMadrid #Barcelona

4 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Assemblees Generals 2020

El passat 10 de setembre es van celebrar les assemblees generals ordinària I extraordinària de JEF-Catalunya. Una ocasión per a poder reunir-se de manera híbrida després de l'estiu! En aquesta Assembl