JEF-Catalunya s'en va a Strasbourg!

Actualizado: 4 de sep de 2020Del 29 de novembre al 1 de desmembré els nostres companys, la Berta Loré, l'Alejandro Ormeño i l'Àlex Fernàndez, van participar com delegats de JEF-Catalunya a la 31a edició dels "Entretiens de Strasbourg et Fribourg", organitzada per les diferents associacions:

  • Jeunes Européens - Strabsourg;

  • Junge Europäische Föderalisten - Freiburg;

  • Young Europeans Swiss

Aquest seminari comptava amb 100 participants originaris de la frontera entre Suïssa, França i Alemanya amb l'objectiu de tractar la temàtica "d'Europa en les Regions". També, es va dur a terme un taller sobre les relacions entre la UE i Escòcia i Catalunya, que juntament amb els companys de YEM-Scotland vam tenir l'oportunitat d'intervenir.

A més a més vam tenir la sort d'interactuar amb diferents eurodiputats francesos, i aprendre de la seva experiència. Va ser magnífic, conèixer la seva perspectiva respecte als temes de debat del seminari. Finalment, hem celebrat els 20 anys d’existència de JE-Strasbourg.


Volem agrair als organitzadors per haver-nos convidat a aquest fructífer seminari i, també, per haver fet un cap de setmana inoblidable!

1 vista0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Assemblees Generals 2020

El passat 10 de setembre es van celebrar les assemblees generals ordinària I extraordinària de JEF-Catalunya. Una ocasión per a poder reunir-se de manera híbrida després de l'estiu! En aquesta Assembl